Nieuwjaarsconcert van St. Caecilia op 6 januari

  112 Meldingen

HOEVEN - Ook dit keer organiseert het drum- en malletkorps van muziekvereniging St. Caecilia uit Hoeven in januari 2018 een bijzonder nieuwjaarsconcert. Met dit concert willen de leden van het Drum- en malletkorps het nieuwe jaar muzikaal inluiden en de beste wensen overbrengen.


Het belooft een gevarieerde avond te worden met muziek, waarbij een bijzonder muzikaal verhaal de leidraad speelt gedurende de voorstelling. De gehele avond zal verzorgd worden door het Drum- en Malletkorps samen met optredens van de jeugdige slagwerkers uit het Jeugd Ensemble Slagwerk.
Iedereen die van muziek houdt, is welkom. Dit nieuwjaarsconcert gaat plaatsvinden op zaterdag 6 januari in dorpshuis 't Kompas in Hoeven. De deuren van de zaal gaan open om 19.30 uur. Het concert zelf zal om 20.00 uur beginnen. Rond 22.30 uur is het concert weer ten einde, waarna in de foyer de mogelijkheid is om onder het genot van een drankje elkaar de beste wensen over te brengen. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Kaarten zijn te koop bij 't Kompas in Hoeven. Tevens zijn de kaarten telefonisch te bestellen via 0165-326065 of te reserveren via de mail: dmk@muziekvereniginghoeven.nl.

l

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief