Foto: Guido van der Kroef

Agent houdt in vrije tijd winkeldief aan Oudenbosch

  112 Meldingen,112 Nieuws

OUDENBOSCH - Een politieman heeft zaterdag in zijn vrije tijd in een supermarkt aan de Oost-Vaardeke een 36-jarige man uit Oudenbosch aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Dat ging niet zonder slag of stoot. De man had kort daarvoor een winkelmedewerkster mishandeld.


Een winkelmedewerkster zag zaterdagmiddag dat een man een bakje vis in zijn binnenzak stopte. Bij de kassa sprak zij hem hierop aan en vroeg hem zijn zakken leeg te maken. De man weigerde dit en liep de winkel uit.

Daar spuugde hij richting een medewerkster, schold haar uit en bedreigde hij haar met de dood. Ook gooide hij een blikje drinken richting haar hoofd. De vrouw kon voorkomen dat het blikje haar hoofd raakte, maar haar horloge sneuvelde. 

Een politieman in zijn vrije tijd kwam te hulp, maar ook tegen hem gedroeg de verdachte zich agressief. De agent werkte de verdachte naar de grond en hield hem aan. Terwijl hij op de grond lag, wist hij nog een andere winkelmedewerkster te schoppen. De verdachte is korte tijd later overgedragen aan de politie.

Na fouillering bleek dat de verdachte zes pakjes vis bij zich had. Hij is meegenomen naar het politiebureau. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Monteur

Roosendaal

Zelfstandig op weg naar klanten

Etten-Leur

Facturist

Baarle-Nassau

Accountmanager m/v

Moerdijk

Schoonmaaksters

Etten-Leur

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief