Logo internetbode.nl/halderberge

Kamperende jongeren ‘onwel’ na gebruik slagroompatronen

  112 Meldingen

BOSSCHENHOOFD - De hulpdiensten zijn vrijdagmorgen massaal uitgerukt naar het buitengebied van Bosschenhoofd, waar een groep jongeren slecht aanspreekbaar was na het gebruik van slagroompatronen. 


Een voorbijganger trof het groepje kamperende jongeren aan langs de Oude Bredase Postbaan nabij het Breda International Airport in Bosschenhoofd, zo meldt persbureau GinoPress. Een aantal jongens was verminderd aanspreekbaar. Rond hen lagen lege slagroompatronen. De patronen zijn populair, omdat jongeren het lachgas in de slagroombussen gebruiken om high te worden.

De jongeren hebben vermoedelijk de nacht doorgebracht in het bosgedeelte nabij het vliegveld. De hulpdiensten hebben de jongeren onderzocht. Ze bleken verder niets te mankeren, waardoor de traumahelikopter ook werd geannuleerd.

De slagroompatronen hebben zij zelf moeten opruimen, waarna ze in beslag zijn genomen. De jongeren, vermoedelijk afkomstig uit België, zijn niet aangehouden.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief