politie-8-foto-addo-sprangers
politie-8-foto-addo-sprangers (Foto: Addo Sprangers)

Auto slaat meerdere keren over de kop op A17; zoektocht naar bestuurder

  112 Meldingen

OUD GASTEL - Op de A17 ter hoogte van Oud Gastel is zaterdagochtend rond 07.15 uur een 28-jarige man uit Schiedam gewond geraakt na een eenzijdig verkeersongeval. Zijn auto is daarbij meerdere keren over de kop gegaan en over een vangrail geschoten.


Agenten die op de melding reageerden troffen in eerste instantie een leeg autowrak aan. Politie-, brandweer- en ambulancepersoneel ging op zoek naar de bestuurder van de auto en eventuele inzittenden. Na korte tijd bleek de bestuurder te voet richting een industrieterrein te zijn gegaan, vermoedelijk om hulp te zoeken. 

Ambulancepersoneel trof hem aan op de Blauwhekken en heeft hem voor nader onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. Ook moet de man daar aan een bloedtest meewerken, om te onderzoeken of hij onder invloed van drank, drugs en/of medicijnen is. 

Mura Kuijpers
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief