Foto: Rijnhout Media

Pand in Oud Gastel gesloten na schietpartij

  112 Meldingen

OUD GASTEL - Loco-burgemeester Hans Wierikx heeft een pand in Oud Gastel gesloten vanwege een schietpartij die afgelopen dinsdag heeft plaatsgevonden.


Getuigen hoorden in de nacht van maandag op dinsdag schoten op de Oudendijk in Oud Gastel. Er werd niemand aangetroffen, maar er werden wel hulzen aangetroffen door de politie. De gemeente laat nu weten dat er in en rondom de woning een schietpartij heeft plaatsgevonden. Daarnaast zijn in de woning ook drugs aangetroffen en daarom wordt het pand met spoed gesloten. "Direct omwonenden zijn gisteren tijdens een besloten informatieavond geïnformeerd en kregen de gelegenheid om vragen te stellen aan onder andere de politie", meldt de gemeente. 

Volgens loco-burgemeester Hans Wierikx zorgen drugs en schietpartijen voor overlast en gevoelens van onveiligheid. "Net als de omwonenden ben ik erg geschrokken. Door het sluiten van het pand willen we zorgen voor rust in de directe omgeving." Daarnaast wil de loco-burgemeester hiermee voorkomen dat de bekendheid van het pand als illegaal verkooppunt ongedaan wordt gemaakt. "Ik roep onze inwoners op om verdachte situaties te melden bij de politie 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000."

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT





NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief