Man (31) draait door in Oud Gastel: zwaait met stukken hout om zich heen
Foto: Rijnhout Media

Man (31) draait door in Oud Gastel: zwaait met stukken hout om zich heen

  112 Meldingen

OUD GASTEL - Een 31-jarige man uit Oud Gastel is vannacht aangehouden op de Meirstraat. Daar was hij op straat helemaal doorgedraaid. Hij zou met stukken hout om zich heengeslagen hebben. Ook pleegde hij diverse vernielingen. 


Rond 00.31 uur kwamen er vanuit de Meirstraat in Oud Gastel verschillende meldingen dat een man met stukken hout om zich heen aan het slaan was. Ook zou hij vernielingen plegen. Volgens de melders draaide de man helemaal door. 

Agenten gingen met spoed ter plekke. In eerste instantie zagen zij niets, totdat de man ineens naast hun dienstvoertuig stond met hout in zijn handen. Eén van de agenten stapte uit. Hij heeft gezorgd dat de man het stuk hout op de grond legde. Hierop werd de 31-jarige man wat rustiger. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. De man uit Oud Gastel was vermoedelijk onder invloed van cocaïne en alcohol. 

Uit onderzoek blijkt dat de man bij een geparkeerde auto schade heeft veroorzaakt. De eigenaar van de auto doet aangifte. De verdachte zit nog vast en wordt vandaag gehoord. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>