Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Politie.)

Oplichter actief in wijk Velletri: man troggelt oudere vrouw geld af met zielig verhaal

  112 Meldingen

OUDENBOSCH - Een bedelende man is gisteren en vandaag actief geweest in de wijk Velletri, omgeving Sint Pieter, in Oudenbosch. De man heeft geld gekregen van een oudere inwoonster naar aanleiding van een zielig verhaal.


Een man heeft bij een oudere vrouw een zielig verhaal verteld, waarna zij de man geld heeft gegeven. Hij heeft vervolgens een adres in de wijk opgegeven waar de vrouw het geld terug kon krijgen. De bewoners van dit adres wisten echter van niet. Zij hebben vandaag de wijkbeheerders in kennis gesteld. 

De oplichter is vanochtend opnieuw bij de vrouw geweest. Hij zou het geld verloren zijn en vroeg of de vrouw mee wilde lopen naar de bank. Dit is via de intercom gedaan en de vrouw heeft niet open gedaan. 

Er is aangifte gedaan voor het opgeven van een vals adres. Op de facebookpagina van de Wijk Velletri wordt gewaarschuwd om kwetsbare medebewoners op de hoogte te stellen van de situatie. De wijk alarmapp is geactiveerd. Hierin kan een bericht gestuurd worden als de man aan de deur komt. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>