Foto: Politie

Politie vindt 2 BB guns, cocaïne en hennepkwekerij met 164 platen in woning Oudenbosch

  112 Meldingen

OUDENBOSCH - In een woning aan de Bornhemweg in Oudenbosch treffen agenten twee BB guns aan, nadat er eerder op de avond al één is afgegeven op het politiebureau. Ook wordt er in de woning een kleine hoeveelheid cocaïne en een hennepkwekerij met 164 planten aangetroffen. De twee bewoners worden aangehouden.


Rond 23.00 uur meldt een gezelschap zich op het politiebureau in Roosendaal. Zij overhandigen een agent een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Uit onderzoek blijkt dat het om een zogenoemd BB gun gaat, een balletjespistool. Het wapen wordt meteen in beslag genomen en vernietigd. In een gesprek met de man die het wapen aan de politie gaf, wordt duidelijk dat het BB gun eigendom is van een vrouw, die aan de Bornhemweg in Oudenbosch woont. De man zou het wapen van de vrouw hebben afgepakt nadat zij hem ermee bedreigde. Toen de man het wapen wilde afpakken ontstond er een worsteling. Hierbij lopen beide betrokkenen verwondingen op. Uiteindelijk lukt het de man om het wapen afhandig te maken. Vervolgens is hij er mee naar de politie gereden. 

Agenten gaan direct naar de betreffende woning in Oudenbosch. Een hulpofficier van justitie schrijft een machtiging uit voor het binnentreden en doorzoeken van de woning. Daar treffen agenten een man en een vrouw aan. In de woning worden nog twee BB guns gevonden. Ook wordt een kleine hoeveelheid cocaïne en een hennepkwekerij met in totaal 164 planten aangetroffen. De verboden zaken zijn in beslag genomen om ze te vernietigen. Ook wordt de kwekerij geruimd. Omdat er illegaal stroom afgetapt is voor de kwekerij, doet het elektriciteitsbedrijf aangifte van diefstal van stroom. 

De politie houdt de twee bewoners aan. De vrouw wil echter niet meewerken aan haar aanhouding en gaat krachtig in verzet. Hierbij loopt een agent een verwonding op aan zijn pols, waarvoor hij zich moet laten behandelen door een arts. De agent doet aangifte van mishandeling. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief