Afbeelding

Tractorpulling Hoeven op 24 en 25 juni

Algemeen

HOEVEN - Zaterdag 24 en zondag 25 juni is het de 31e editie van de Hoevense Tractorpulling wedstrijd.

's Zaterdags om 12.00 uur bijten de standaard tractoren het spits af in de tweedaagse wedstrijd aan de Oude Dijk in Hoeven. Later aan het begin van de avond is het de beurt aan de Hypropullers om hun competitie te rijden. In totaal zullen er deze dag zo'n 160 tractoren over de baan gaan rijden. Met na afloop rond 21:00 uur, de Pulling Party in de tent

Op zonder begint om 10.00 uur de mini-trekkertrek en zal rond 13.00 uur het echte tractorpulling geweld losbarsten op hetzelfde terrein. De wedstrijd wordt verreden onder leiding van de NTTO. Op deze dag zullen de zwaar opgevoerde tractoren hun kunsten laten zien. Uit de National competitie zullen de Compact Diesels, de Light Modifieds, de Superstocks, en de Prostocks rijden. Deze worden aangevuld met de Two Wheel Drives uit de Grand National. En enkele demo's uit de Grand National. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang en voor hen is er ook een springkussen aanwezig.

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op www.tractorpullinghoeven.nl of op onze Facebook pagina Tractorpulling Team 't Smidje.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief