Jorina en Randy Mollen.
Jorina en Randy Mollen.

Restaurant D'n Halder al 20 jaar een begrip in Hoeven en omgeving

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

HOEVEN - Al 20 jaar is dit familiebedrijf verbonden aan Hoeven. Afgelopen maand werd dit heugelijke feit gevierd met een overheerlijk en creatief jubileummenu. Als gevolg van dit doorslaand succes, positieve reacties tijdens de diners en op de sociale media, hebben Randy en Jorina Mollen (gastheer en gastvrouw van D'n Halder) besloten het jubileummenu ook in april voor u te serveren!

Zoals gezegd, 20 jaar geleden ontstond dit familiebedrijf. Randy stuurde de keuken aan en zijn ouders stonden op de voorgrond in het restaurant.
Randy verzamelde in de loop van de jaren een team om zich heen waardoor hij zich steeds meer kon richten op het gastheerschap van 'zijn onderneming': D'n Halder.

Arrangementen
De afgelopen 20 jaar hebben gasten van D'n Halder van verschillende mooie momenten en arrangementen kunnen genieten. Soms vond dit plaats in het restaurant zelf en werd er bijvoorbeeld een 10-gangen aspergemenu geserveerd, werden er thema-avonden georganiseerd zoals met Valentijnsdag of organiseerde D'n Halder uw jubileum, feest, en/of vergadering.

Evenementen
Ook is D'n Halder vaak te vinden op evenementen in de regio. Te denken valt aan Smaakvol Halderberge en Hap en Tap op wielen, Lions diner Lachen en Eten.

Ongedwongen sfeer
D'n Halder staat al 20 jaar voor gastvrijheid, smaakvol en bovenal culinair genieten in een ongedwongen sfeer.
Er wordt gewerkt met producten uit de streek en er wordt met de seizoenen mee gekookt. Dit betekent dat de kaart regelmatig wordt aangepast en er nieuwe verrassende creaties op het menu staan.
Wat D'n Halder belangrijk vindt en speciaal maakt, is dat Randy en Jorina het belangrijk vinden dat de gasten zich prettig en thuis voelen en een fijne avond hebben.

Droevig moment
Helaas waren er in de afgelopen 20 jaar ook droevige momenten die ons bij blijven. Het wegvallen van Cees Mollen, vader van en steun en toeverlaat in de beginjaren van D'n Halder, hebben een litteken achtergelaten, maar heeft ook gezorgd voor de doorontwikkeling van Randy Mollen en z'n team. Mede dankzij Mollen-senior heeft Randy, samen met zijn vrouw Jorina, inmiddels zijn stempel gezet bij de rotonde aan de Halderbergselaan 1.

Feesten en partijen
Ook voor feesten en grote partijen (tot 100 gasten) is ruimte bij D'n Halder. Er is in de 20 jaar ruime ervaring op gedaan met trouwerijen, besloten diners, walking-diners, borrel- en kraamfeestjes en koken op locatie.

Team
Uiteraard staat het team van D'n Halder voor u klaar wanneer u een vragen heeft of wanneer u gewoon lekker wilt eten!

Restaurant d'n Halder
Halderbergselaan 1, 4741 AA Hoeven, 0165 506185
www.dn-halder.nl - uiteten@dn-halder.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief