Afbeelding

Dronken bestuurder die doorreed na aanrijding met invalide man Stampersgat aangehouden

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

STAMPERSGAT - De politie heeft zondag 22 april aan het begin van de middag een 24-jarige man uit Hoeven aangehouden nadat hij doorgereden was met een aanrijding met een invalide man. In de nacht van zaterdag op zondag 22 april werd een 55-jarige man uit Dinteloord in een invalidekar aangereden en achtergelaten in Stampersgat. De dader was doorgereden. 

De invalide man werd rond 04.20 uur aan de Noordzeedijk gevonden. Hij reed daar op een elektrische driewieler. Het is niet duidelijk wanneer het ongeval gebeurd is. Daardoor is het dus niet duidelijk hoe lang de man op straat heeft gelegen. Hij is zwaargewond overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.

De doorgereden dader rijdt in een Ford Focus, in de kleur moondust. Deze auto komt uit 1998/1999. De politie vond van deze auto de linkerspiegel. Daarnaast mist deze auto een wieldop en moet deze schade hebben. De auto is in beslag genomen voor technisch onderzoek. 

Daarnaast doet de politie onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Op de plaats van het ongeval hebben verkeersongevallenanalisten al (sporen)onderzoek gedaan.

Bij de aanhouding is een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat de man te veel gedronken had. Hij is meegenomen naar het politiebureau en gaat verhoord worden. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief