Foto:

Reallifesoap voor Robbert van den Broeke

  algemeen

HOEVEN - Robbert van den Broeke krijgt zo goed als zeker een eigen reallifesoap. De Amerikaanse filmmaker Willliam Gazecki raakte overtuigd van de gave na de formatie van vorige week (zie video hieronder) van het medium en wil het leven van de Hoevenaar 24/7 volgen.


DOOR VERA DE GEUS

Recent werd de grootste graancirkelformatie van Nederland ontdekt. De Amerikaanse filmmaker Willliam Gazecki was getuige van de voorspelling én ontdekking door Van den Broeke. "Hij was de hele week bij mij en is dus overtuigd van de echtheid. Helaas denken mensen nog steeds wel eens dat ik de graancirkels zelf maak, maar tussen de voorspelling en het ontdekken van de formatie ben ik niet van zijn zijde geweken. Bovendien is de gigantische formatie honderden meters lang, dat kan ik niet eens zelf maken. Daarnaast voelde ook hij de onverklaarbare energie."

Dankbaar

Gazecki, die zelfs een Emmy Award voor één van zijn documentaires in de wacht sleepte, is zo onder de indruk van het leven van Robbert van den Broeke en zijn ontdekkingen dat hij een reallifesoap wil maken van de Hoevenaar. "Het is echt te mooi om waar te zijn. Het is sowieso geweldig dat zo'n gerespecteerd filmmaker overtuigd is van de echtheid. Dat hij mij voor lange tijd 24 uur per dag wil filmen is heftig, maar voor mij dé kans om te laten zien dat het allemaal echt is. Dat we alleen maar dankbaar mogen zijn voor dergelijke formaties." Momenteel zoekt Willliam Gazecki contact met onder andere Discovery Channel en National Geographic om groen licht te krijgen voor de opnames. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief