In 2016 bestond 't Tapperijke 30 jaar. ARCHIEFFOTO
In 2016 bestond 't Tapperijke 30 jaar. ARCHIEFFOTO

Kees Broos niet blij met geruchten over sluiting van 't Tapperijke

Door: Vera de Geus algemeen

HOEVEN - Kees en Anja Broos, eigenaren van 't Tapperijke in Hoeven, vinden het schitterend dat er plannen zijn gerezen voor het voormalig politiebureau tegenover hun café. Minder blij zijn ze echter met het feit dat velen in de veronderstelling zijn dat het om 't Tapperijke gaat. "Wij zijn niet verkocht", zou Kees Broos van de daken willen schreeuwen. "Wij vinden het hier nog veel te leuk."

"We krijgen dagelijks felicitaties van mensen die denken dat wij de zaak hebben verkocht", laat uitbater Kees Broos weten. "Wij vinden dat trouwens sowieso helemaal geen felicitatie waard, want wij vinden dit werk nog hartstikke 'leutig.'"

Politiebureau

Het hardnekkige gerucht is ontstaan nu bekend is geworden dat er een nieuwe ontwikkelaar is gevonden voor het voormalige politiebureau in Hoeven, dat recht tegenover de zaak van Kees en Anja Broos ligt. In het politiebureau komen vijf appartementen.

Visitekaartje

"Natuurlijk is het bekend dat er iets gaat gebeuren in het gebied waar wij zitten. Gelukkig, want het is ook geen visitekaartje voor Hoeven als je hier het dorp binnen rijdt. Gezien het verleden gaat er nog jaren overheen dus ook dit plan zal niet op zeer korte tijd gestart worden", aldus Broos die benadrukt dat 't Tapperijke niet verkocht is. "De komende jaren zijn de mensen nog niet van ons af", besluit hij lachend. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief