Afbeelding
Foto: Johan Wagenmakers

Betrokkenen mogen mening geven over groot onderhoud N640

Door: Vera de Geus algemeen

HOEVEN - Betrokkenen van de N640 kunnen op donderdag 28 februari hun mening geven over het geplande groot onderhoud aan de N640. De provincie Noord-Brabant gaat groot onderhoud aan de weg die loopt van de gemeente Etten-Leur, door Hoeven naar de aansluiting bij de Koepelbaan in Oudenbosch.

"De inrichting van deze belangrijke verkeersader kan gevolgen hebben voor de verkeersontwikkelingen en de leefbaarheid voor inwoners in, met name, de kern Hoeven", zo zegt de gemeente Halderberge. "De gemeenteraad van Halderberge wil een beeld vormen over het groot onderhoud aan de provinciale weg N640 en hoe de inwoners hier tegen aan kijken. Daarom vindt er op donderdag 28 februari om 19.30 uur een openbare bijeenkomst plaats in de raadzaal van het gemeentehuis."

Inwoners mogen gebruik maken van vijf minuten spreekrecht en kunnen dit doorgeven via (0165) 390564 of griffie@halderberge.nl. Die avond presenteert de provincie de plannen nogmaals. De burgemeester legt tevens het vervolgproces en het traject van besluitvorming uit. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief