Kevin van Vlimmeren staat als nieuwe exploitant van 't Veerhuis voor zijn eerste grote evenement.
Kevin van Vlimmeren staat als nieuwe exploitant van 't Veerhuis voor zijn eerste grote evenement. Foto: Johan Wagenmakers

Tino Martin eerste evenement voor Kevin in 't Veerhuis

Door: Vera de Geus Bedrijvig Nieuws

OUD GASTEL - Afgelopen maandag is de exploitatie van Leisure & Business Centre 't Veerhuis in andere handen overgegaan. Eigenaar Remco van den Heuvel heeft na 14 jaar de bedrijfsvoering overgedragen aan de 20-jarige Kevin van Vlimmeren. Met de komst op 2e paasdag van dé populaire Amsterdamse volkszanger Tino Martin gaat Kevin er vol voor om van zijn eerste grote evenement een succes te maken.

DOOR JOHAN WAGENMAKERS

Kevin werkt in totaal al zo'n 6 jaar bij 't Veerhuis en de horeca begon steeds meer aan hem te trekken."Op een gegeven moment wilde ik daarom full-time in de horeca werken. Al snel kwam ik erachter dat het mijn droom is om hierin zelfstandige te worden. Na gesprekken met Remco bleek dat dit op termijn zelfs in 't Veerhuis mogelijk was en kreeg ik binnen het bedrijf een opleiding en kon ik alle vak-gerelateerde diploma's en certificaten halen," legt Kevin uit.

Samenwerken

Afgesproken is dat Remco de komende jaren Kevin blijft begeleiden. "Samenwerken is de sleutel tot de toekomst. Wij hebben dit de afgelopen jaren samen vormgegeven en hem als het ware 'klaargestoomd' voor deze overname. Het is een unieke positie voor Kevin om op zo'n jonge leeftijd deze ervaring op te doen," aldus Remco. Continuering van de huidige bedrijfsvoering staat bij Kevin voorop. "Zeker doorgaan zoals het nu gaat, maar daarbij ook nieuwe business maken, waarbij door de jarenlange ervaring kwaliteit en gastvrijheid bovenaan staan. Gasten moeten het gevoel hebben dat ze in een vertrouwde omgeving binnen stappen." Het onderscheidend hoogwaardig culinair niveau is met de samenwerking tussen 't Veerhuis en 't Ministerie van Eten en Drinken eveneens gewaarborgd.

Maatwerk

Bij 't Veerhuis kan men terecht voor alle feesten en partijen van A tot Z van 10 tot wel 2000 personen.Voor elke gelegenheid is er de juiste ruimte en de juiste invulling. Voor bedrijfsuitjes, netwerkborrels, vergaderingen, recepties, huwelijken, jubilea of grote (muziek)evenementen is dit het ideale adres. "Wij zijn een heel creatief bedrijf en leveren bij voorkeur maatwerk. Géén feestje is hetzelfde bij ons. Tevens faciliteren wij vele verenigingen en hebben ook 'outdooractiviteiten' zoals solex rijden en het nieuwe 'bubble-bal'. Dit is allemaal te boeken bij ons met verschillende arrangementen er om heen. Mijn vader, moeder en sinds kort mijn broer werken ook bij 't Veerhuis, dus het begint al aardig op een familiebedrijf te lijken," lacht Kevin.

Tino Martin

Met het contracteren van Tino Martin staat Kevin meteen voor zijn eerste grote uitdaging. Samen met DJ Jerome en Lesley Williams staat Tino Martin zeker garant voor een middag ambiance en topamusement. Kaarten zijn aan de bar van 't Veerhuis of online te bestellen.

Leisure & Business Centre 't Veerhuis
Veerkensweg 22, Oud Gastel. Tel: 0165-512005 Mail: info@hetveerhuis.eu



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief