Uitvaarsbeurs ‘Zorg rondom afscheid’ bij Uitvaartzorg Coppens-Brens.
Uitvaarsbeurs ‘Zorg rondom afscheid’ bij Uitvaartzorg Coppens-Brens.

Uitvaartbeurs 'Zorg rondom afscheid'

  algemeen

ETTEN-LEUR - Afscheid nemen is tegenwoordig meer dan een muziekstukje en een kopje koffie. Van een intieme afscheidsviering in de tuin tot een grote afscheidsplechtigheid op een bijzondere locatie. Vrijwel alles is mogelijk, alleen weten veel mensen dit niet. Denkt u wel eens na over uw eigen afscheid? Wilt u een traditionele uitvaart of juist een bijzondere? Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar inspiratie hieromtrent?
De antwoorden op deze vragen en wat er tegenwoordig allemaal kan en mogelijk is, kunt u ontdekken op zaterdag 11 mei in Gemeenschapscentrum de Baai in Etten-Leur.
Op deze dag organiseert Uitvaartzorg Coppens-Brens de uitvaartbeurs 'Zorg rondom afscheid'.


"We merken dat tegenwoordig steeds meer mensen bezig zijn met hun eigen afscheid en dit meer persoonlijk willen maken. Vandaar dat wij deze uitvaartbeurs organiseren. Wij willen trends en mogelijkheden laten zien voor een afscheid zoals jij het graag wilt en wat bij jou past", aldus Jeffrey Coppens van Uitvaartzorg Coppens-Brens.

In een laagdrempelige sfeer ontmoet de bezoeker in één dag specialisten uit de uitvaartbranche, lokale ondernemers en medewerkers van begraafplaatsen, crematoria en instellingen uit de zorg.

Tijdens de beurs zullen de ruim 20  exposanten zich graag aan u voorstellen en laten zien wat er mogelijk is om een uitvaart persoonlijk en bijzonder te maken. U kunt overleggen, vragen stellen en verschillende producten zien en zelfs aanraken!

Zo zijn er standhouders met informatie over o.a. kisten, gedenkmonumenten, uitvaartvervoer, bloemen, live muziek, mogelijkheden voor beeld en geluid op locatie, urnen, levensloopschilderijen, balseming, assieraden, uitvaartsprekers, uitvaartfotografie en film, rouwverwerking en hospice mogelijkheden.

Ook heeft u de mogelijkheid om een uitvaart gerelateerde lezing bij te wonen. Jacqueline Trouw zal tijdens haar presentatie uitleg geven over o.a. erfrecht, (levens)testament etc., Inge de Kroon zal tijdens haar lezing over "Kind & Rouw" ingaan op dit ingrijpende onderwerp en uw eventuele vragen hierover beantwoorden. Jeffrey Coppens geeft een presentatie over " Het afscheid van nu" en geeft uitleg over de mogelijkheden om een afscheid persoonlijk te maken.

Tijdens deze dag heeft u tevens de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen in het rouwcentrum van Uitvaartzorg Coppens-Brens aan de Baai 156. Loop gerust eens binnen, de medewerkers van Uitvaartzorg Coppens-Brens staan u graag te woord.

U bent zaterdag 11 mei tussen 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom in Gemeenschapscentrum de Baai, Baai 154 en in het rouwcentrum, Baai 156 te Etten-Leur.

De uitvaartbeurs is gratis toegankelijk voor jong en oud.

Iedere bezoeker krijgt kosteloos het boekje 'Mijn Uitvaartwensen'.

Het belooft een inspirerende dag te worden.

Voor meer informatie bezoek ook de website: www.zorgrondomafscheid.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>