Eerder werd Broos Groenvoorziening Ondernemer van het Jaar.
Eerder werd Broos Groenvoorziening Ondernemer van het Jaar. (Foto: )

Halderberge krijgt eigen business awards

  algemeen

HALDERBERGE – Het duur nog even, maar op zaterdag 2 november is de eerste editie van de business awards Halderberge georganiseerd door Stichting Ondernemergala Halderberge. Tijdens deze avond strijden de genomineerden voor de titel Nomineren kan tot 30 juni genomineerd worden.


Er zijn twee categorieën; business to business en business to consumer. Vóór 30 juni kunnen ondernemers genomineerd worden via ondernemers-gala.nl. Het bedrijf moet wel aan een aantal criteria voldoen. Zo moet het bedrijf moet KvK geregistreerd zijn vóór 01-06-2014 en gevestigd zijn in de gemeente Halderberge.Inmiddels is ook de kaartverkoop voor de Business Awards Halderberge gestart en kunnen bedrijven diverse sponsorpakketen afnemen. Een deel van de opbrengst van het gala wordt ook dit jaar gedoneerd aan een nog nader te bepalen goed doel. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Medewerkers

Middelharnis

Generator (Diesel) Monteur

Oudenbosch

Chauffeur potplantkwekerij

Breda, Naaldwijk, Aalsmeer en Bleiswijk

Bezorgers

Omgeving Roosendaal en Bergen op Zoom

Interieurverzorgster m/v

Fijnaart

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief