De braderie wordt altijd goed bezocht in Klundert.
De braderie wordt altijd goed bezocht in Klundert.

Muziek-Cultuur-Braderie-Kermis in Klundert op 21-22-23 juni

  algemeen

KLUNDERT - In de gemeente Moerdijk is voor komend weekend een mooi evenement georganiseerd: Klundert op een Kluitje (ook wel bekend als Braderie Klundert).
Op 21, 22 en 23 juni staat het centrum van Klundert bol van de activiteiten. Er is drie dagen lang een braderie met ongeveer 150 kramen en Foodtrucks en er zijn 3 podia met doorlopend optredens die variëren van lokale verenigingen tot goede coverbands en geweldige DJ's.


Bij het drijvende hoofdpodium op de vlonders boven het water word je door de vrijwilligers van Klundert op een Kluitje voorzien van lekkere drankjes en kan je genieten van alle optredens die daar voorbijkomen. Ook bij de kleinere podia is een horecapunt aanwezig. Tussendoor een rondje langs de kramen: Kleigezellig!

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht: Op zaterdagmiddag is er een doorlopende kindervoorstelling voor de allerkleinsten, er is straattheater en op zaterdag en zondag komen de zeeverkenners van de Matthijs Heldtgroep uit Zevenbergen met Canadese kano's en optimistjes (kleine zeilbootjes) naar het centrum waar kinderen mee kunnen varen om te beleven hoe leuk waterscouting is!

Vrijdag 21 juni gaat het evenement van start met op het hoofdpodium een spetterende opening van Danspodium #Reflex en daarna de band Suit&Tie met lekkere motown, soul en pop muziek, feest gegarandeerd dus! En over feest gesproken: DJ Barry Fest sluit de avond af op het hoofdpodium, wegens succes op herhaling!

Zaterdag 22 juni zijn er 's middags een aantal demonstraties van plaatselijke verenigingen waarna TwentFourSeven 24/7 de middag afsluit. Vanaf 20:00 speelt de 10 koppige feestband STOOT! En vanaf 23:00 sluit onze DJ Gijs de avond af, hem kennende gaat dat niet zonder een hoop special effects gebeuren, daar moet je bij zijn!

Zondag 23 juni zijn er een aantal kramen vrijgehouden voor 10 kunstenaars. Zij gaan voor de eerste keer Kunst op een Kluitje vertegenwoordigen, een soort Monmartre in Klundert. Er zullen ook verschillende kunstenaars ter plekke aan het werk gaan.

Op het hoofdpodium starten we om 13.00 uur met een geweldig gospelkoor: The Inspirational Community Gospel Choir, dit koor is mogelijk gemaakt door de gezamenlijke kerken in Klundert. Daarna nemen de Billy's het hoofdpodium over voor een gezellige meezingmiddag.

Op zaterdagavond en zondagmiddag staat het Fotobusje op het parcours. Je kunt daar gratis leuke, gekke foto's van jezelf en je vrienden maken, die je direct meekrijgt. Je kunt ze ook ter plekke delen op je social media, superleuk!

De naam Klundert op een Kluitje moet nu duidelijk zijn: Het hele weekend is iedereen uit Klundert (en van ver daar buiten) op een kluitje te vinden in het centrum, en niet alleen voor een braderie, maar voor een heus festival waar van alles te doen is voor alle leeftijden! kom jij ook?

Informatie
Kijk voor alle informatie over de optredens op de verschillende podia, tijden, straattheater enz op de website: www.klundertopeenkluitje.nl
Je kunt daar ook zien hoe leuk het vorig jaar was!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief