Martijn (links) en Johan de Krom.
Martijn (links) en Johan de Krom. (Foto: )

Allereerste CO2-neutrale ploeg van Nederland start in Halderberge

  algemeen

HALDERBERGE - De allereerste CO2-neutrale bestratingsploeg van Nederland is aan de slag gegaan voor de gemeente Halderberge. Deze 'Ecoploeg' is voorzien van een elektrische bakwagen, trilplaat en zelfs een bandenzaag. Halderberge heeft de Nederlandse primeur.


Bestratingsbedrijf de Krom BV, ontstaan in Hoeven, lanceert de eerste Nederlandse 100% Emissie vrije bestratingsploeg van Nederland. "Deze zal de komende tijd aan het werk zijn in de gemeente Halderberge", zo laat directeur Johan de Krom weten. Hiermee heeft Halderberge een primeur. De 'Ecoploeg' is voorzien van een elektrische bakwagen met een hoge range, elektrische trilplaat en zelfs een elektrische bandenzaag. "Ons pand is tevens voorzien van zonnepanelen dus dit Halderbergse project is echt 100% emissievrij."

Kinderen

"We leven in een steeds moderner wordende wereld en we maken als aannemer ook graag gebruik van de nieuwe technieken die voorhanden zijn", zo legt hij uit. "Het milieu gaat ons allemaal aan het hart en we willen als bedrijf dan ook graag een steentje bijdragen aan een beter milieu en een toekomst voor onze kinderen", aldus De Krom. "Deze CO2 neutrale ploeg is voor ons een eerste pilot en als de resultaten goed zijn dan zal vanaf volgend jaar ons wagenpark alleen nog worden uitgebreid met elektrische auto's." 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>