Foto: Peter Braakmann

Scooter Robbert van den Broeke teruggevonden in Roosendaal

HOEVEN/ROOSENDAAL - De scooter van Robbert van den Broek is door de politie teruggevonden bij winkelcentrum Tolberg in Roosendaal. Dat laat het Hoevense medium weten. Van den Broeke werd eind juni bedreigd en beroofd van zijn scooter toen hij een nieuwe graancirkel bezocht in Zegge. Vier jonge mannen sloegen daarna op de vlucht en sindsdien moest Van den Broeke het, tot grote teleurstelling, zonder zijn scooter doen.


Afgelopen week kreeg Van den Broeke echter goed nieuws. De politie had zijn scooter teruggevonden en afgelopen woensdag mocht hij op het politiebureau in Roosendaal zijn scooter weer in ontvangst nemen. "Ze zijn nog op zoek naar de daders", aldus Van den Broeke. "De politie vertelde zelfs dat mijn scooter nog achtervolgd is geweest voor keihard door rood rijden, maar de politie heeft ze toen niet te pakken kunnen krijgen." De zijkant van de scooter is wel een beetje beschadigd, waarschijnlijk omdat de daders ermee gevallen zijn. "Maar ik vind het fijn dat de politie het erg serieus neemt."

Focus op daders

Toch wil Van den Broeke nog wel actie ondernemen in de richting van de daders. "Ik zit er aan te denken om me te gaan concentreren op of ik zie waar de daders zijn. Ik wil ook een oproep op Facebook plaatsen of verschillende helderzienden en paragnosten mee kunnen concentreren op de daders."

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief