Werkzaamheden aan de truck.
Werkzaamheden aan de truck. Foto: prive

Update van Pullingteam Rocky

Sport en vereniging

HOEVEN - Stilzitten zullen we niet, we gaan nog het e.e.a. aanpassen om in Halsteren eind van deze maand, te testen tijdens een demo. Dat waren de laatste woorden in het vorige nieuwsbulletin. En stilgezeten hebben we zeker niet, er waren nog wat werkzaamheden die waren blijven liggen en afgelopen twee weken was daar mooi tijd voor. Of deze aanpassingen hun rendement halen. zullen we zien tijdens de demorun aankomende zaterdag in Halsteren. We gaan proberen ook daar de run live op facebook te plaatsen.

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september werd het Nederlands kampioenschap voor de Truck- en Farmstock klassen in Wekerom verreden. Op zaterdag was het onder andere de 4,5 ton supersport klasse die op de baan de strijd uitvocht. Aan het einde van het NK voor deze klasse was er een hoog “ex” Rocky gehalte wat op het podium stond. Team Red Impact, die vorig jaar Rocky overnam, behaalde een mooie plek 3 en buurman Erik Peeters met de Rocky daarvoor, het Nederlands kampioenschap. Hierbij onze felicitaties voor het behalen van deze mooie prestaties.
Wie ook dit weekend een mooie Rocky prestatie behaalde was René Freimann, met zijn micro puller behaalde hij een mooie tweede plaats in de Eurocup competitie. Ook René zal zaterdag zijn kunsten laten zien tijdens de laatste wedstrijd voor de Duitse competitie. Ook in deze tak van sport zit men niet stil en moet men telkens verbeteren en veranderen om aan de top mee te kunnen draaien. Zo heeft de mini Rocky afgelopen week nieuwe banden gekregen, daar bij de laatste wedstrijden de grip en snelheid ver te zoeken waren. Wij wensen René heel veel succes bij de wedstrijd aankomend weekend en zullen hier volgende week verslag van doen.

Demo
Zoals al eerder aangegeven, zaterdag de demo in Halsteren.
In het programma staat deze om 20.30 uur in de planning, maar er is nog veel meer te aanschouwen. Het neusje van de zalm in de trucks klasse, diverse kampioenen en ook de al eerder aangehaalde “ex” Rocky’s zullen aan de start verschijnen, dus een wedstrijd die het bezoeken zeker waard is.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief