Foto:

Inloopavond over Ontwerp Groot Onderhoud N640

  algemeen

HALDERBERGE - Op 7 oktober 2019 tussen 19.30 en 21.00 uur wordt in het gemeentehuis op de Markt 1 in Etten-Leur een informatiebijeenkomst georganiseerd. Alle geïnteresseerden kunnen tussen deze tijden op elk gewenst moment binnenlopen, om kennis te nemen van het ontwerp voor de toekomstige situatie van de weg N640 in Halderberge en Etten-Leur.


"Circa twee jaar geleden is provincie Noord-Brabant gestart met een planstudie t.b.v. Groot Onderhoud naar provinciale weg N640 in Etten-Leur en Halderberge. Dit is de weg vanaf de rotonde met de nieuwe Zuidelijke Omlegging Oudenbosch (ZOO) tot aan de oprit naar de A58 in Etten-Leur", zo laat het projectteam N640 weten.

Onderhoudsvrij

"Het belangrijkste doel van deze planstudie is dat de weg de komende 10 jaar onderhoudsvrij is zodat deze veilig en bereikbaar wordt en blijft", verduidelijken de leden van het team.

Vragen en antwoorden

"Naast de technische verbeteringen van het asfalt zijn oplossingen voor de verbetering van de verkeersveiligheid op en langs de weg bedacht. Deze willen wij u graag laten zien tijdens de inloopavond. Het projectteam is deze avond aanwezig om uw vragen te beantwoorden. In het nieuwsbericht uit juli hebt u al enkele van deze verbeteringen kunnen zien", zegt men.

Omgevingsmanager

"Mocht u nog vragen hebben aangaande het project N640 kunt u deze stellen aan omgevingsmanager Iris Erkens per mail via N640@brabant.nl of telefonisch op 06 -183 033 17", besluit het projectteam dat op 7 oktober zoveel mogelijk mensen hoopt te ontmoeten. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief