Korfbalteam D1 kampioen.
Korfbalteam D1 kampioen. Foto: Springfield Hoeven

Springfield D1 en E2 kampioen

HOEVEN - Eindelijk kwam de dag van de kampioenswedstrijd van D1. De voorbereidingen waren gedaan, er was hard getraind, de versieringen waren opgehangen en alle supporters waren aanwezig! Het begin was nog even spannend, maar al snel werd duidelijk dat de D1 zo goed kon samen spelen, ballen onderscheppen en raak schieten dat ze met een score van 13-4 hebben gewonnen. D1, jullie zijn toppers en door jullie inzet en harde werk is D1 kampioen.

Om kwart voor 9 kwamen de zenuwachtige Springfielders van de E2 binnendruppelen want vandaag speelde wij onze kampioenswedstrijd tegen Keep-Fit. Het eerste doelpunt werd gemaakt, helaas daarna ook door de tegenstander. In de rust stond E2 met 3-2 voor. Het begin was dus erg spannend maar ze zaten er lekker in en creëerden een goede voorsprong. Toen het laatste fluitsignaal klonk was het 7-2. Dit betekende kampioenschap voor E2. Wat zijn we mega trots op ons team!

De E1 speelde tegen Oranje Wit. Ze begonnen met veel energie aan de wedstrijd. Ze scoorden het ene na het andere doelpunt en al snel stond het 5-0! Het werd zelfs 8-1. Toen werden de tegenstanders wakker en ging het meer gelijk op. Oranje Wit scoorde ook meer, maar de E1 was net iets sneller en feller. Eindstand: 12-7 gewonnen! E1 is net geen kampioen geworden, maar wel hele goeie wedstrijden gespeeld. Al met al een team om trots op te zijn!