Foto: Tyler Olson/Shutterstock

Willebrordse slager in Hoeven met open armen ontvangen

  algemeen

HOEVEN - Na vijftien jaar keert er een slager terug naar het centrum van Hoeven op de locatie waar ijssalon De Zevende Hemel zat. Met een beetje geluk opent de zaak nog voor de feestdagen. "We doen ons uiterste best, maar het wordt kritiek", aldus Martin van Boerderijvlees Van der Hout.


Wethouder Thomas Melisse noemt dit een mooi voorbeeld van het feit dat de gemeente Halderberge een proactieve rol inneemt. "Dit doen we om leegstand in de kernwinkelgebieden tegen te gaan. Het leek ons heel mooi dat Hoeven met toch bijna 7000 inwoners na vijftien jaar weer een eigen slager zou hebben. Veel mensen missen dit toch wel. Daarom heb ik Martin benaderd met de vraag of ik hem een paar panden mocht laten zien. Het werd de locatie waar De Zevende Hemel zat, meteen een prachtige A-locatie. Het is natuurlijk jammer dat horeca vertrokken is, maar gelukkig komt er in het plan rondom de pastorie horeca terug." Het bleek een succesvolle ontmoeting, want Boerderijvlees Van der Hout staat nu te springen om het pand in de Sint Janstraat te betrekken.

"Vanaf 29 oktober gaan we verbouwen en we hopen half december open te gaan. Het wordt spannend hoor. Maar lukt dat niet, dan wordt het januari en draaien we de kerst nog niet vanuit Hoeven", aldus Martin die aangeeft de Bremstraat in Sint Willebrord te moeten verlaten vanwege problemen met de gemeente Rucphen. "Zelfs op een andere locatie in Sint Willebrord kreeg ik geen medewerking. Gelukkig kregen we in Halderberge wel een warm welkom. Dat is werkelijk super. We zijn met open armen ontvangen."

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief