Tijdens de editie van 2018 kwam honderden mensen spoken jagen. ARCHIEFFOTO
Tijdens de editie van 2018 kwam honderden mensen spoken jagen. ARCHIEFFOTO Foto: Foto:

Tag die Hoevense griezels! Spookhuis Hoeven is terug!

Door: Vera de Geus Algemeen

HOEVEN - Dit jaar heeft Hoeven voor de vierde keer haar eigen Halloween Spookhuis. De eerste edities vonden plaats in de Parrestee, maar dit jaar nemen de spoken op zaterdagavond 2 november 't Tapperijke over. De organisatie verwacht net als voorgaande jaren ruim vijfhonderd deelnemers.

In 2016 kreeg Hoeven voor het eerst haar eigen spookhuis in het weekend rond Halloween. Het bleek een daverend succes en het bezoeksaantal sinds sindsdien jaarlijks verder op gelopen. De organisatie zet steeds in op een breed publiek en houdt daarom ook rekening met jonge kinderen. Om iedereen tegemoet te komen is de avond verdeeld in blokken, zodat het voor elke leeftijdscategorie leuk is.

Charona van den Berg en Maaike de Rooij: "Onze spoken werken nog steeds in drieploegendienst. We beginnen om 18:00 uur voor de allerkleinsten. Om 20:00 uur wordt de muziek al iets spannender én laten de spoken je misschien zelfs al een beetje schrikken. Na 22:00 uur halen de spoken alles uit de kast om iedereen de stuipen op het lijf te jagen! De laatste tickets zijn nog te bestellen via onze website. Na 22:00 uur kun je geen online kaarten reserveren! In dit tijdsblok werken wij met vrije inloop. Je reserveert die avond ter plekken jouw gewenste tickets voor het blok na 22:00 uur. Na afloop is er een Halloween Party." Meer info op spookhuishoeven.nl [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief