Voorzitter Jurgen Broos met Bennie Rademakers en Dion en Patrick Beerens van Novo Packaging.  Foto: Johan Wagenmakers
Voorzitter Jurgen Broos met Bennie Rademakers en Dion en Patrick Beerens van Novo Packaging. Foto: Johan Wagenmakers (Foto: Johan Wagenmakers)

Frijters en Novo beste ondernemers van 2019

OUD GASTEL - In 't Veerhuis werden zaterdag tijdens het tweejaarlijkse Business Award, georganiseerd door Stichting Ondernemersgala Halderberge en op ludieke wijze gepresenteerd door Rob en Emiel, de winnaars bekend gemaakt van de beste 'business to consumer' en 'business to business' ondernemers van 2019. Verkeersschool Frijters uit Oud Gastel en Novo Packaging & Warehousing uit Stampersgat waren hierbij de laureaten.


DOOR JOHAN WAGENMAKERS

Om de beste bedrijven van Halderberge een podium te geven en daarnaast te inspireren en te verbinden is in 2008 Stichting Ondernemersgala Halderberge opgericht. Het ene jaar organiseren zij de Business Award en het andere jaar het Starters Event. Afgelopen zaterdag werden in 't Veerhuis, onder het toeziend oog van onder meer het voltallige college van B & W, de prijzen voor de beste ondernemers van 2019 uitgereikt. Een deel van de opbrengst van deze avond is bestemd voor het goede doel van dit jaar: kinderen.

Genomineerden

Zes bedrijven uit Halderberge waren genomineerd en onderverdeeld in twee categorieën: 'business to business' en 'business to consumer'. In de eerste categorie dongen Novo Packaging & Warehousing uit Stampersgat en Autoschadeherstel Roks en HP Printer uit Hoeven mee. In de andere categorie waren dat: Jumbo Broos en Verkeersschool Frijters uit Oud Gastel en Breda Aviation uit Bosschenhoofd. Daarnaast was er een publieksprijs, waarbij er door de aanwezigen op elk van de zes genomineerden gestemd kon worden. Door middel van professionele filmpjes werden de genomineerde bedrijven nader aan het publiek voorgesteld, waarna het presentatieduo Rob en Emiel, door op een ludieke manier spitsvondige vragen te stellen, de ondernemers nader aan de tand voelden. Je bent ondernemer of niet: allen maakten van de gelegenheid gebruik om zich niet alleen te presenteren, maar ook om op handige wijze een verkooppraatje te houden.

Van oor tot oor

De vakjury bestaande uit Jeannette de Bree, Ton Haverkamp en Roy van Diem vond de genomineerden allemaal winnaars. "Het was een vrijwel onmogelijke taak, maar in de categorie 'business to consumer' voldeed Verkeersschool Frijters het beste aan al onze criteria: zij zijn toegesneden op maatwerk, spelen in op de markt, creëren oplossingen, hebben een goede relatie met het personeel en zijn lokaal erg betrokken." In de categorie 'business to business' trof de jury drie heel verschillende bedrijven, waarbij Novo Packaging de eerste prijs in ontvangst mocht nemen. Daarmee deden ze een dubbelslag want even eerder mochten ze ook de publieksprijs al in ontvangst nemen. Het bedrijf heeft een drietal pijlers: productie, dienstverlening en handel. "Wauw, we glimmen van oor tot oor en bedanken iedereen dit dit mogelijk gemaakt heeft. Wij kunnen een totaalplaatje aanbieden en zijn bezig afvalstromen te hergebruiken. Wij geloven in onszelf én in ons team," merkte Patrick Beerens in zijn woordje onder andere op. Samen met zijn vrouw Dion en compagnon Bennie Rademakers runnen zij sinds 2012 het Stampersgatse bedrijf.

Kinderen

Tijdens de feestelijke diner-avond werden tevens geldbedragen aan plaatselijke goede doelen overhandigd. Zo mochten Stichting Kindervakantiewerk Oudenbosch en de - onder de vlag van de KPJ vallende - Kindervakantieweek Oud Gastel elk een cheque van 1000 euro in ontvangst nemen, terwijl er op de cheque voor Stichting Groen Ontmoet uit Oud Gastel een bedrag van maar liefst 2000 euro geschreven stond. "Als goede doel hebben we dit jaar gekozen voor het thema 'kinderen', dus de bedragen zijn op deze manier bij de juiste doelgroep terechtgekomen," aldus voorzitter Jurgen Broos van de Stichting Ondernemersgala, tijdens de overhandiging. "Ik ben absoluut tevreden over deze avond, waarbij we 165 mensen aan ons galadiner hadden zitten," merkte hij eerder al op. "We willen als stichting verder groeien, willen nog meer betrokkenheid, dragen graag bij aan het sociale leven en laten ons graag door derden inspireren."

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Horeca Manager

Baarle-nassau

Bezorgers

Halderberge

Bezorger

Budel / Zundert

medewerker kwaliteitsdienst

Raamsdonksveer

Fulltime Chauffeur / Chauffeur

Oss

DIGITALE KRANT





NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief