Feestelijke heropening van Albert Heijn Oudenbosch.
Feestelijke heropening van Albert Heijn Oudenbosch. (FOTO: ALBERT HEIJN/RUBEN SCHIPPER)

Albert Heijn Oudenbosch heeft nieuwste winkelconcept

OUDENBOSCH - De Albert Heijn aan de Wagenhoek in Oudenbosch is sinds woensdag weer open. De winkel is in tien dagen tijd omgebouwd naar het allernieuwste concept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s. Ook biedt de supermarkt een stomerijservice.


“Onze Albert Heijn is nu hypermodern. De eerste reacties zijn erg positief”, zegt supermarktmanager Rob Melse. “Ook vinden klanten het prettig dat de bekende gemoedelijke sfeer is gebleven.”

Dry misting
Meteen bij binnenkomst word je verrast met een wereld van verse groente en fruit. Met dry misting, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Rob Melse: “Ook hebben we een citruspers waar je vers sinaasappelsap kunt tappen.”

Borrelplanken
Het assortiment op de bakkerij is groot en gevarieerd. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Ook zijn er taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Technische snufjes

Albert Heijn Oudenbosch is met respect voor het milieu verbouwd. De supermarkt heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. “We hebben meer technische snufjes”, vertelt Rob Melse. “Er zijn elektronische schapkaartjes waarmee we sneller kunnen inspelen op veranderingen in het assortiment. Dankzij drie zelfscankassa’s is er meer betaalgemak. Klanten kunnen daar de boodschappen zelf scannen en betalen. Als je bij de gewone kassa wil afrekenen, kan dat. Die mogelijkheid blijft uiteraard.”

Kerstlunch
Speciaal ter gelegenheid van de heropening zijn er tot en met zaterdag 21 december leuke activiteiten. Je kunt meedoen met het zoeken van een woord in de winkel en zo gratis producten verdienen. Op 16 december organiseert Albert Heijn in het activiteitencentrum De Pastorije een kerstlunch. Hiervoor kunnen klanten zich opgeven bij de servicebalie. “Op zaterdag 21 december kiezen we tussen 11:00 tot 16:00 uur in de winkel willekeurig een klant uit die gratis zijn of haar boodschappen mee naar huis mag nemen. Dus kom langs!”, aldus de supermanager. Albert Heijn aan de Wagenhoek 9 in Oudenbosch is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 20:00 uur, zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>