Gail Heeren en Lindsay Hornstra presteerden uitstekend op het NK twirl.
Gail Heeren en Lindsay Hornstra presteerden uitstekend op het NK twirl. Foto: W. Dirken

Geslaagd NK voor twirlers Mobile

Sport en vereniging

BOSSCHENHOOFD - Gedurende het seizoen 2019 plaatsten zeven twirlers van de Bosschenhoofdse twirlvereniging Mobile zich voor de voorrondes N.K. die afgelopen november werden gehouden. Daar lukte het de beide senioren Gail - Heeren en Lindsay Hornstra om zich in de overvolle categorieën van soms wel 80 deelnemers om zich te plaatsen in de top 15. Deze top 15 kwam afgelopen zondag in actie op het N.K. twirl in Almere.

Gail zette haar 1-baton routine goed neer en verbeterde haar resultaat uit de voorronde. Ze bekroonde haar eerste jaar in de seniorenklasse daarmee met een mooie zevende plaats. Ook met haar 2-baton routine wist ze haar eerdere resultaat te verbeteren. In deze categorie werd ze uiteindelijk dertiende. Voor Lindsay was dit N.K. haar laatste wedstrijd. Ze sloot haar twirlcarriere af met haar deelname in de klasse senior dancetwirl. Haar optreden in de voorronde verliep net iets vlekkelozer, maar ondanks dat kreeg haar routine ook deze keer waardering van de jury. Ze sloot haar carrière af met een welverdiende negende plaats.

De komende weken houden alle leden vakantie.
Op 31 december gaan ze aan de slag om voor heel Bosschenhoofd weer oliebollen te bakken. Bestellen kan nog tot 27 december, via het formulier op de website (www.mobile-twirl.nl) of door het formulier dat huis-aan-huis is bezorgd in te leveren.

In januari starten alle leden weer met de voorbereidingen op het nieuwe wedstrijdseizoen, dat in februari van start gaat. Vanaf dan zijn ook nieuwe leden weer van harte welkom!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief