Saver sluit containers af op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag

  algemeen

HALDERBERGE - Saver heeft in overleg met de gemeente besloten om alle boven- en ondergrondse containers op 31 december en 1 januari tijdelijk af te sluiten. Dit om vandalisme door vuurwerk te voorkomen. Inwoners worden verzocht om hun glas, plastic verpakkingsafval en drankenkartons, textiel en klein elektronisch afval thuis te bewaren tot de containers weer geopend zijn. Als er geen afval op of bij de afgesloten containers geplaatst wordt, wordt overlast door o.a. zwerfvuil in de omgeving van de containers voorkomen.


Bovengrondse containers en ondergrondse containers voor glas worden op 31 december in de loop van de dag (fasegewijs, vanaf 11.00 uur) afgesloten. Op 1 januari worden deze containers vanaf 8.00 uur, fasegewijs, weer geopend en zijn dan weer te gebruiken.

Alle andere ondergrondse containers (met een pascontrolesysteem) worden op 31 december om 22.00 uur afgesloten. Op 1 januari zijn deze containers vanaf 05.00 uur weer te gebruiken met behulp van de Saverpas.

De milieustraten zijn op woensdag 1 januari 2020 gesloten. Op donderdag 2 januari zijn deze weer bereikbaar vanaf 8.00 uur.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief