Chef Soldaat en het Leutige Leger bij de legerjeep
Chef Soldaat en het Leutige Leger bij de legerjeep (Foto: Wesley van Bree)

Chef Soldaat toert met 'Legerjeep' de carnaval door

HOEVEN - De nieuwe carnavalskraker van Chef Soldaat is gelanceerd. De Hoevense Joris Wijnen en consorten komen dit jaar met de single Legerjeep en hopen net als voorgaande jaren een rol in de carnavaleske hitlijst te spelen. Klik hier voor de clip! 


Traditiegetrouw worden vanaf begin januari de eerste carnavalssingles gelanceerd. Chef Soldaat deed dat op 5 januari. Sinds dat moment is het nummer Legerjeep te vinden op de bekende podcasts, YouTube en op hun eigen website chefsoldaat.nl. "De kraker vertelt het verhaal van Chef en de soldaten die met de legerjeep op pad gaan met carnaval. De muziek gaat van een gezellige hoempapa-klank naar een unieke combi tussen carnaval en rock ’n roll", zo laat de club carnavalsartiesten weten.

3 Uurkes Vurraf

Legerjeep is de zesde carnavalssingle van de Hoevense carnavalsact onder leiding van de jonge Hoevenaar Joris Wijnen. "Onze eerdere liedjes als ‘Feesten voor het Vaderland’, ‘In de Tank’ en ‘Van de Kaart’ vielen in de smaak bij het Brabantse publiek", aldus Chef die de afgelopen jaren onder andere bij 3 Uurkes Vurraf, 3FM en Zapp Kids Top 20 mocht verschijnen. "Ik heb er vertrouwen in dat het met Legerjeep ook wel goed zit. Al hoor je ‘m voor de eerste keer, je zingt en danst ‘m gelijk mee", zo voorspelt Chef.

Clip

"In de videoclip zie je hoe de garage van het Leutige Leger tot leven komt. Dit is de plek waar met veel gezelligheid aan de legerjeep wordt geklust. De soldaten rijden natuurlijk ook een rondje mee. ‘En we rijden rondjes en we rijden rondjes’, klinkt het liedje. Vervolgens gaat de muziek door in de 11e versnelling. Om zo af te sluiten met een ‘Grease Lightning’-achtige sfeer. De videoclip is te bekijken op Youtube. Opnames vonden plaats in Oudenbosch en de polder van Hoeven", zo laat het leger weten. "Het was geweldig om met alle soldaten, de crew en een echte legerjeep te werken", aldus Chef die aangeeft dat het een vol weekend kostte om het hele project op beeld te krijgen.

YouTube-serie

"Naast de nieuwe single komt er een Youtube-serie", zo kondigt hij aan. In ‘Chef daagt uit!’ gaat Chef de strijd aan met collega carnavalsartiesten. Zo speelt hij een teken-challenge met de Gebroeders Rossig (Hallo allemaal!, Alie Exprezz) en presentator/dj Jordy Graat komt naar de garage om liedjes achteruit te raden. Daarnaast spelen de Dorini’s en Mosterd na de Maaltijd een challenge mee. 

'Chef daagt uit!' zie je vanaf 22 januari iedere woensdag op het Youtube-kanaal van Chef Soldaat.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief