Vermunt stopt als voorzitter Samenstichting Stampersgat
William Vermunt (links)
William Vermunt (links) (Foto: Johan Wagenmakers)

Vermunt stopt als voorzitter Samenstichting Stampersgat

STAMPERSGAT - William Vermunt heeft zijn functie als voorzitter van de Samenstichting neergelegd. Hoewel hij het met veel plezier deed, wil hij zich nu op een andere manier inzetten. Dat doet hij door actief te worden voor VVD Halderberge.


Sinds 2008 maakt William Vermunt deel uit van het bestuur van de Samenstichting Stampersgat. In 2013 werd hij voorzitter. "De leefbaarheid van ons kleine kerkdorpje gaat me aan het hart en ik zet me daar graag 100% voor in. De Samenstichting Stampersgat bestaat al sinds 1980 en heeft de afgelopen jaren veel veranderingen doorgemaakt. Onder aanvoering van de toenmalige burgemeester Giel Janssen is in 2013 een convenant met gemeente Halderberge gesloten. Dit is voor mij de belangrijkste mijlpaal is geweest: eindelijk officiële erkenning als gelijkwaardige gesprekspartner", zo laat hij weten.

"Hoewel ik het nog steeds erg goed naar mijn zin heb binnen de stichting, zie ik voor mezelf ook nog andere mogelijkheden om iets voor de lokale gemeenschap te kunnen betekenen en voor Stampersgat in het bijzonder!", zo vertelt hij. "Ik heb besloten mezelf aan te sluiten bij de VVD, zodat ik me nog breder in kan zetten voor een toekomstbestendige samenleving. Een voorzitter van een Samenstichting dient onafhankelijk te zijn en daarom heb ik in goed overleg met het bestuur besloten om per 1 januari 2020 te stoppen. Om het voorzitterschap goed over te dragen zal ik nog minimaal 1 jaar als bestuurslid verbonden blijven aan de Samenstichting. De nieuwe voorzitter binnenkort bekend gemaakt." 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>