Nieuwe banner boven winkeldeur.
Nieuwe banner boven winkeldeur. Foto: A. Overdevest

Jubileumjaar Homico gestart

Sport en vereniging

BOSSCHENHOOFD - Met het plaatsen van een nieuw spandoek, met daarop het Logo van Homico, boven de ingang van het winkelpand, gelegen: St. Gerardushof 15 te Bosschenhoofd, heeft Homico het nieuwe jaar 2020 ingeluid. Dit jubileumjaar, waarin Homico het 50 jarig bestaan viert, zal opgeluisterd worden met verschillende activiteiten die georganiseerd worden.

Over de wedstrijd die is uitgeschreven onder de basisscholen in Halderberge heeft in december al een stukje in de Bode gestaan. Verschillende scholen hebben gereageerd en zullen in het eerste kwartaal van dit jaar hun plan indienen over hoe zij denken dat mensen, of een groep van mensen, hier in de gemeente Halderberge blij gemaakt kunnen worden.

Omdat helaas niet alle basisscholen mee gaan doen heeft het bestuur van Homico besloten om de wedstrijd ook open te stellen voor enkele jeugdorganisaties in onze gemeente. Op deze manier verwacht Homico, gemeente dekkend, jeugd te bereiken die hun idee kunnen vertellen op welke manier zij denken mensen blij te kunnen maken.

Een andere activiteit van Homico dit jaar is natuurlijk de feestelijke prijsuitreiking aan de winnaar, of mogelijk winnaars, van de prijsvraag.

Verder wordt er nagedacht over de mogelijkheid hoe organisaties, aan wie Homico financiële ondersteuning heeft gegeven, zich kunnen presenteren aan klanten die de kringloopwinkel bezoeken.

In de loop van het jaar zijn er nog ander activiteiten te verwachten, waarover later meer!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief