Foto gemeente Halderberge

Nieuwe woonwijk aan Bovendonksestraat in Hoeven

  algemeen

HOEVEN - Er komt een nieuwe wijk aan de Bovendonksestraat in Hoeven. Er is ruimte voor zestig nieuwbouwwoningen. De gemeente heeft de grond aangekocht om zo de woningbouw in Hoeven te stimuleren. 


 

Wethouder Jan Mollen: ”Dit is een geweldige ontwikkeling voor Hoeven, hiermee kunnen we woningbouw in Hoeven een broodnodige stimulans geven”. De gemeente houdt de regie onder andere op het gebied van kwaliteit, programma, fasering, planning en de gronduitgifte door een actief grondbeleid te voeren en deze gronden aan te kopen.

 

"De eerste ideeën voor de ontwikkeling van deze gronden laten een rijke variatie aan woningtypen zien met veel ruimte voor groen. Dit past ook prima in de omgeving qua groene invalsweg, bossen, landbouw en de vormgeving van een dorpsrand. Vele soorten typen woningen en uitgiftemogelijkheden zijn mogelijk.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief