Afbeelding
Foto: Politie

Twee mannen aangehouden voor inbraak bij bedrijf Havendijk

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

OUDENBOSCH - De politie heeft gisteravond twee mannen in Oudenbosch aangehouden. Zij worden verdacht van een inbraak bij een bedrijf aan de Havendijk. 

Rond 22.15 uur belde een alerte getuige dat er vermoedelijk bij het bedrijf werd ingebroken. Diverse politie-eenheden gingen met spoed naar de Havendijk en zagen twee mannen wegrennen. De 35-jarige man uit Oudenbosch en de 37-jarige man uit Bergen op Zoom werden in de Schuitevaarstraat en Markstraat aangehouden.

Het duo is voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht. De man uit Bergen op Zoom zit nog vast en wordt vandaag gehoord. De man uit Oudenbosch mocht om medische redenen het politiebureau verlaten, nadat hij door een arts was onderzocht. Hij wordt later gehoord. 

Computerapparatuur

Er was inderdaad ingebroken bij het bedrijf aan de Havendijk. Onder andere computers waren klaargezet om mee te nemen. In de buurt van het bedrijf werd ook een auto gevonden die mogelijk van de daders is. In het voertuig werd ook computerapparatuur aangetroffen. De auto is daarom in beslag genomen. 

De politie vermoedt dat de inbraak door meer inbrekers is gepleegd en sluit meer aanhoudingen niet uit.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief