Afbeelding
Foto: Rijnhout Media

Zestiger opgepakt voor belagen man met ijzeren staaf in Oudenbosch

Door: Monique Jansen OUD 112 Meldingen

OUDENBOSCH - De politie heeft dinsdagavond een 60-jarige man uit Etten-Leur aangehouden, omdat hij een man uit Standdaarbuiten zou hebben mishandeld. Hij zou het slachtoffer in Oudenbosch hebben geprobeerd aan te rijden en hebben belaagd met een ijzeren staaf.

De man uit Standdaarbuiten had zaterdag 23 november 2019 aan het einde van de middag zijn auto geparkeerd op de Beukenlaan toen hij werd agressief zou zijn aangesproken door de bestuurder van de auto die achter hem geparkeerd stond.  Toen het slachtoffer de straat over stak, zou de verdachte met hoge snelheid op hem zijn ingereden, waarbij het slachtoffer opzij moest springen om een aanrijding te voorkomen.

Vervolgens zou de verdachte zijn uitgestapt, een ijzeren staaf hebben gepakt en geprobeerd hebben de man uit Standdaarbuiten daarmee te slaan. Na een korte schermutseling wist de 42-jarige man het breekijzer af te pakken en de politie te waarschuwen. De verdachte reed in de tussentijd weg. De politie stelde een onderzoek naar dit incident in en sprak met diverse getuigen. Na overleg met de officier van Justitie kon de man dinsdag worden aangehouden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief