Mondhygiëniste Bahar van Breukelen voor haar nieuwe pand in Oudenbosch.
Mondhygiëniste Bahar van Breukelen voor haar nieuwe pand in Oudenbosch. Foto: Johan Wagenmakers

Mondzorg Halderberge nu gevestigd in Oudenbosch

Door: Johan Wagenmakers Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH - Bahar van Breukelen is sinds 2008 vrijgevestigde mondhygiëniste. Vanwege uitbreidingsplannen heeft ze haar praktijk aan de Hoge Akker in Hoeven begin dit jaar ingeruild voor een groter pand aan de Blauwe Hoefweg in Oudenbosch, waar ze haar patiënten nóg betere zorg en aandacht kan schenken. Vanwege de centrale ligging heeft ze tevens de naam veranderd in Mondzorg Halderberge.

DOOR JOHAN WAGENMAKERS

"In Hoeven was er geen mogelijkheid tot uitbreiding van mijn praktijk en daarom ben ik op zoek gegaan naar een geschikte locatie," vertelt Bahar. Deze heeft ze gevonden in een vrijstaand pand met ruime eigen parking op het industrieterrein Velletri aan de rand van Oudenbosch. "Mijn vorige ruimte was een huurpand, waarbij de praktijk op de bovenverdieping was gevestigd. Mijn praktijk op de nieuwe locatie is rolstoel-toegankelijk en gelijkvloers. Nu heb ik de ruimte van mezelf, die ik op mijn eigen manier kan inrichten." Hoewel Bahar nog volop met de afwerking bezig is, heeft het gebouw bij binnenkomst al een goede professionele uitstraling en draait de praktijk voluit.

Nieuwe naam
"Ik ben via de rondweg gemakkelijk te bereiken voor patiënten uit omringende dorpen, er is voldoende parkeergelegenheid én hier kan ik bovendien mijn praktijk verder uitbreiden. Maar eerst wil ik zelf goed gesetteld zijn om dan later dit jaar op zoek te gaan naar een mondhygiëniste erbij," legt ze haar plannen uit. Mede door de verhuizing heeft Bahar de naam van haar praktijk gewijzigd van Mondzorgpraktijk Hoeven naar Mondzorg Halderberge. "Vanwege de centrale ligging in de gemeente en omdat ik al veel patiënten uit andere kernen heb past deze nieuwe naam nu veel beter."

Behandelingen
Bahar heeft al zeventien jaar ervaring als mondhygiëniste, waarvan ruim elf jaar als zelfstandige. Haar opleiding heeft ze destijds gevolgd aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN). Gedreven door haar persoonlijke zorg en aandacht voor de patiënt heeft ze in de loop der tijd een trouwe klantenkring opgebouwd. Bij Mondzorg Halderberge kan men niet alleen terecht voor allerlei gebitsklachten zoals tandvleesontstekingen, gevoelige tanden (koud/warm) en het verwijderen van tandsteen, maar ook voor preventieve mondverzorging, advies over goed poetsen en begeleiding bij beugeldragers bij met name kinderen. Cosmetische zaken als het bleken van de tanden en het plaatsen van een diamantje op tand behoren tevens tot de mogelijkheden.

Vergoedingen
Behandelingen van kinderen tot achttien jaar is gratis bij de mondhygiënist. Deze vallen binnen de basisverzekering en worden 100% vergoed. Behandelingen van personen van achttien jaar en ouder worden enkel vergoed vanuit een aanvullende tandartsverzekering. Een afspraak maken is erg gemakkelijk en kan zonder doorverwijzing van (tand)arts. Bahar is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en van het Kwaliteitsregister van Mondhygiënisten (KRM). "Daarnaast heb ik regelmatig bijscholing en volg ik lezingen om op de hoogte te blijven van bepaalde handelingen en nieuwe technieken," besluit ze.

Mondzorg Halderberge
Bahar van Breukelen: mondzorghalderberge.nl
Blauwe Hoefweg 18b, 4731 DJ Oudenbosch



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief