Afbeelding

Inwoner Halderberge besmet met Corona-virus

Door: Vera de Geus

HALDERBERGE - Een inwoner van de gemeente Halderberge is besmet met het Corona-virus. Dat laat burgemeester Heleen van Rijnbach-De Groot zaterdag in een speciale persverklaring weten.

De GGD heeft vandaag bevestigd dat een inwoner van de gemeente Halderberge is besmet met het coronavirus. Burgemeester Heleen van Rijnbach-de Groot: "Het belangrijkste op dit moment is natuurlijk de gezondheid van deze patiënt. Diegene zit op dit moment in thuisisolatie. Ik wens de patiënt een snel herstel toe. Ik begrijp het als er inwoners zijn die vragen hebben over deze besmetting. Ik raad daarom iedereen aan de informatie van het RIVM, veiligheidsregio en de GGD goed te volgen en hun adviezen op te volgen. Zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen. Wij respecteren de privacy van deze inwoner en het gezin en doen hierover verder geen uitspraken. Ik wil iedereen vragen hetzelfde te doen."

Advies aan inwoners

Het is belangrijk om het advies van het RIVM op te volgen: was uw handen regelmatig met water en zeep, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en schud elkaar niet de hand. Voelt u zich grieperig, heeft u koorts, moet u hoesten, heeft u keelpijn of bent u verkouden? Beperk dan het contact met anderen zoveel mogelijk.

 

Meer informatie
Meer informatie staat op www.rijksoverheid.nl/coronavirus en op www.vrmwb.nl. 

 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief