Evi is jarig tijdens de Coronacrisis: 'Nu krijg ik een slaapfeestje met papa, mama en mijn broertje'

HOEVEN - Jarig zijn tijdens de Coronatijd. Het is misschien niet zoals je gewend bent, maar je kunt toch nog een hele toffe verjaardag hebben. Ook zonder visite en kinderfeestje. Evi van de Nobelen woont in Hoeven en wordt vandaag, donderdag 19 maart, 9 jaar! "Mijn grotemensen-feest' en mijn kinderfeestje zijn uitgesteld. In plaats daarvan heb ik vanavond een slaapfeestje met papa, mama en mijn broertje Siem. Mét matrassen in de huiskamer", vertelt ze.


"Ik vier mijn verjaardag eigenlijk altijd in het weekend voor familie en vrienden. Op woensdagmiddag of ook in het weekend mijn kinderfeestje. Op mijn echte verjaardag, 19 maart, maken we er ook altijd een speciale dag van. We eten taart, ik krijg cadeautjes van papa en mama en ik mag kiezen wat we eten of we gaan uiteten. En natuurlijk trakteer ik dan op school!", vertelt Evi vrolijk.

Maar dit jaar is dat natuurlijk even anders. "Mijn 'grote mensen feest' en mijn kinderfeestje zijn uitgesteld. De uitnodigingen had ik al uitgedeeld... We kunnen vanavond niet uiteten, maar nu bestellen papa en mama iets lekkers. Mama heeft ook een lekkere taart gebakken. De opa's en oma's kunnen/mogen helaas niet komen, maar ze hebben gebeld en een cadeautje gegeven. En vanavond houden we een slaapfeestje!!!! Papa, mama, mijn broertje Siem en ik gaan film kijken en daarna in de woonkamer slapen! We halen de matrassen naar beneden. Zo heb ik toch een hele speciale verjaardag, want dit hebben we nog nooit gedaan!"

"Mijn kinderfeestje hebben we nu verzet naar 2 mei. We hopen dat het dan weer kan, maar dat is nog afwachten natuurlijk. Anders verzetten we het nog een keer. Maar ik ga mijn feestje in ieder geval nog wel vieren!", zegt Evi die eerst wel verdrietig was dat haar verjaardag niet gevierd werd zoals gepland. "Vooral omdat zelfs de opa's en oma's niet kunnen komen. Maar nu ben ik niet verdrietig meer, omdat ik superveel zin heb ik het slaapfeestje!'

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Projectleider

Klundert

Riolist en/of reinigings deskundige

Gemeente Tholen, Schouwen-Duiveland tot Vlissingen en Breda.

Bezorgers

Etten-Leur

Onderhouds-/storingsmonteur

Heijen

Quality Control medewerker

Kapelle-Biezelinge