Geen Matthäus Passion meer in Wouw, eerste editie in 2021 in Oudenbosch

OUDENBOSCH - De nieuwe maatregelen van het kabinet zorgen ervoor dat tal van evenementen worden afgelast.Tot en met 1 juni mogen er geen samenkomsten of evenementen plaatsvinden en daarmee wordt dus ook een streep gezet door de opvoering van de Matthäus Passion in de Lambertuskerk in Wouw. Dat betekent dat de eerste uitvoering gehouden wordt in 2021 in de dan gerestaureerde Kapel van Saint Louis in Oudenbosch. 


Normaal wordt de Matthäus Passion opgevoerd in de Kapel van Saint Louis in Oudenbosch, maar die wordt gerestaureerd. Daarom is de Stichting Matthäus Passion uitgeweken naar Wouw en dit jaar zou eigenlijk de opvoering in de Lambertuskerk plaatsvinden. "In verband met de maatregelen die van overhand getroffen zijn om het coronavirus te beteugelen, zijn ook wij genoodzaakt om de geplande uitvoering op woensdag 8 april a.s. in de Lambertuskerk te Wouw, niet door te laten gaan. Wij betreuren uiteraard dit besluit maar gezondheid gaat nu eenmaal boven alles", zo laat men weten. 

De volgende uitvoering staat gepland voor woensdag 31 maart 2021 in de dan gerestaureerde Kapel van Saint Louis in Oudenbosch.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES