Bewoners Kroonestede luisteren vanaf hun 1ste rangs balkonplaats naar het muziektrio.
Bewoners Kroonestede luisteren vanaf hun 1ste rangs balkonplaats naar het muziektrio. (Foto: Nico Bakkers)

Balkonserenade voor alle bewoners van Kroonestede

  algemeen

HOEVEN - Centrum voor wonen en zorg Kroonestede in Hoeven bedankt iedereen die meeleeft met hun bewoners en medewerkers. In deze moeilijke tijd ontstaan er hele mooie initiatieven.


Kinderen komen stoeptekeningen maken, stoppen kaarten en tekeningen in de brievenbussen. Families en buren bakken koekjes, cake en schenken vele lekkernijen voor bewoners en medewerkers. Ook de lente komt binnen bij Kroonestede door geschonken tulpen en andere mooie bloemen. Vele kaarten met lieve aanmoedigende woorden bereiken de flexibele en bereidwillige medewerkers. De saamhorigheid is groot.

Afgelopen zaterdagmiddag werden bewoners verblijd met een balkonserenade. Martine van de Kar, Co Vergouwen en Paul Buijs formeerde speciaal tijdens deze corona crisis, een muziektrio om de bewoners en medewerkers van Kroonestede ook een hart onder de riem te steken. Samen met Ronald Rensen, mede initiatiefnemer, werd de aanhangwagen met apparatuur en instrumenten naar 5 verschillende plaatsen rond de woontorens van Kroonestede geduwd. De medewerkers van Kroonestede zorgden ervoor dat de bewoners die zelf niet op het balkon konden komen, hiermee geholpen werden. Alle bewoners hadden 1ste rangplaatsen op hun eigen balkon of achter hun raam. Het was een hartverwarmend en gezellig optreden. Bewoners zongen en klapten enthousiast mee en voelden zich vereerd. Het muziektrio werd bedankt met een welgemeend applaus en een bord waarop groot ‘bedankt’ geschilderd was.

Al deze mooie initiatieven halen de scherpe randjes eraf voor iedereen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief