Foto:

Bibliotheek West-Brabant gefaseerd open vanaf 11 mei

OUDENBOSCH - Bibliotheek West-Brabant heropent vanaf maandag 11 mei in fases haar deuren voor het halen en brengen van boeken. Als eerste gaat maandag Bibliotheek Roosendaal op 11 mei tussen 12.00 en 15.00 uur open.


De kernvestigingen in Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide, Oudenbosch, Rijsbergen, Rucphen, Steenbergen en Zevenbergen volgen zo snel mogelijk. Alle servicepunten en haal- & brengpunten blijven gesloten.

Halen en brengen

Bij het heropenen van de vestigingen worden de regels van het RIVM en de Vereniging Openbare Bibliotheken in acht genomen. Dit houdt in dat alleen leden – op vertoon van een geldige bibliotheekpas – de bibliotheek kunnen bezoeken. Het is niet mogelijk om aan de leestafel plaats te nemen of een kop koffie te drinken. In de bibliotheek kunnen alleen boeken teruggebracht en gehaald worden. Ook wordt per vestiging een maximaal aantal leden tegelijk toegelaten. 

Aangepaste openingstijden

Om alles soepel en vooral veilig te laten verlopen, hanteert Bibliotheek West-Brabant aangepaste openingstijden. Via de website en Facebook worden de leden op de hoogte gehouden van de heropening van andere vestigingen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>