Foto: Gemeente Halderberge

'Kippenkraam' breidt weekmarkten Oudenbosch en Oud Gastel uit

OUDENBOSCH/OUD GASTEL - De weekmarkten van Oudenbosch en Oud Gastel worden uitgebreid. Sinds deze week staat er een kraam op de weekmarkten met verse (gegrilde) kip en andere kip-producten. Komende maand volgen een kraam met wafels en een kraam met textiel. Wethouder Thomas Melisse is blij met de aanvulling. De kraamhouders krijgen van de gemeente Halderberge zo'n twee maanden de tijd om te onderzoeken of zij een vaste standplaats op de willen.


"Dinsdag heb ik de nieuwe marktkraamhouders in Oudenbosch welkom geheten. Dit gezellige echtpaar staat in ieder geval de komende twee maanden op de markt in Oudenbosch en Oud Gastel met heerlijke kip. De bedoeling is dat zij natuurlijk vast blijven. De extra inspanningen om de weekmarkten weer wat te verbeteren lijken de vruchten af te werpen. Want komende maand komen er nog twee kraamhouders bij in Oudenbosch; in wafels en textiel. Dat zorgt voor een verdubbeling van het aantal kramen. Als we dat nog even vasthouden met onze marktmeester Mo en de marktlieden zelf, wordt het helemaal super!", zo stelt wethouder Thomas Melisse. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>