Voor tweede keer in de historie streep door Triduüm in Oud Gastel
Foto:

Voor tweede keer in de historie streep door Triduüm in Oud Gastel

HALDERBERGE - De organisatie van het 65ste Triduüm laat weten dat de editie van 2020 definitief niet door zal gaan. Wel is er al een nieuwe datum geopperd voor de driedaagse in 2021. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden op 13, 14, en 15 juli.


 "Gezien het 1.,5 meter beleid en meer dan 100 personen in een horecaruimte en de kwetsbare groep, hebben we  in overleg besloten om het 65ste Triduüm te verschuiven naar 2021.Dit is overigens de tweede keer in de geschiedenis van het triduüm dat de driedaagse niet door kan gaan.
Inmiddels wordt er nog wel bekeken en onderzocht of er toch nog een alternatief mogelijk is. Dan wordt er gedacht aan online Kerkdienst verbinding. Deze online verbinding zal dan mogelijk plaats vinden op een van drie dagen in juli dat het triduüm 2020 gehouden zou worden", aldus het bestuur. "Mocht dat lukken, dan volgt er nadere informatie."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>