Foto: Jan Dielemans

Geen Fietsvierdaagse, toch vier dagen fietsen!

HOEVEN - Vanwege de coronamaatregelen, is ook de Fietsvierdaagse in Hoeven afgelast. Halderberge Vitaal hoopt dat mensen desondanks toch een fijn Hemelvaartsweekend beleven en komt daarom met de Halderberge Vitaal versie van de Fietsvierdaagse. Nog steeds vier dagen fietsen, maar dan anders!


"Het prachtige Hemelvaartsweekend staat weer bijna voor de deur, maar helaas zijn alle geweldige evenementen hier in het dorp wegens de Corona uitbraak natuurlijk afgelast, zo ook de Fietsvierdaagse Hoeven! Maaaar... dat wil toch zeker niet zeggen dat we geen 4 dagen kunnen fietsen?", zo laat men weten. "Wij hebben daarom iets kei leuks voor jullie georganiseerd: De Halderberge Vitaal versie van de Fietsvierdaagse!"


Wat gaan we doen:
- Wij gaan 4 dagen lang verschillende fietsroutes voor je online plaatsen op onze social media kanalen!
- Routes voor het hele gezin én grotere routes voor de gevorderde fietsers.
- In elke route vind je fotoposts! Een stempelpost kan en mag natuurlijk niet, dus krijg je een alternatieve foto opdracht: Maak bijvoorbeeld een foto bij de kerk!
- Deze foto kun je online posten, zoals het woord al verraadt óf als je deze niet openbaar wilt zetten mag je deze natuurlijk ook naar ons sturen als privébericht, zodat wij kunnen controleren dat je inderdaad alle dagen de route gefietst hebt!
- Post je hem op je eigen pagina? Vergeet ons dan niet te taggen, anders kan het zo zijn dat we jouw foto over het hoofd zien!
- Heb jij écht 4 dagen mee gedaan met onze Fietsvierdaagse én dat bewezen met de fotoposts? Dan ontvang jij een leuk presentje voor de geleverde prestatie!
- Je kunt natuurlijk altijd mee doen. Deze Fietsvierdaagse is voor IEDEREEN!


"Het wordt super mooi weer, fietsen is hartstikke gezond en we mogen er natuurlijk op uit met ons eigen gezin! Zorg dus dat je banden opgepompt zijn, neem een picknickmand mee voor onderweg, vergeet niet je mobiele telefoon voor de foto's én doe gezellig mee!", zo besluit men.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>