Fietsvierdaagse Ganzenbord.
Fietsvierdaagse Ganzenbord. (Foto: )

Toch een Fietsvierdaagse route fietsen

HOEVEN - Nu onze 49ste Fietsvierdaagse Hoeven niet doorgaat willen wij u toch een hart onder de riem steken.


Geniet van het komende Hemelvaartsweekend met het mooie weer en de prachtige omgeving van Halderberge en omstreken.

Wilt u een route van de Fietsvierdaagse van voorafgaande jaren fietsen? Geef dat dan aan ons door via info@fietsvierdaagse-hoeven.nl met de vermelding van:

Afstand: 25 - 40 - 60 - 100 km.

Richting: Halderberge route, Beemden route, Baronieroute, Piet Brans route of Markizaat route.

Eventueel welk jaar. Vanaf 2010 beschikbaar.

Fietsvierdaagse Ganzenbord

Om toch in de sfeer van de Fietsvierdaagse te komen bieden wij jullie het Fietsvierdaagse Ganzenbord aan. Hier kunt u het op www.fietsvierdaagse-hoeven.nl/ganzenbord downloaden. Dit met dank aan Tim van den Berg.

Vermijd drukte. Kies een route over brede wegen en fietspaden, waar het makkelijker is om tenminste 1,5 meter afstand te bewaren. Fiets niet met meer dan 4 personen en respecteer de minimale 1,5 meter afstand tot anderen. Fiets alleen naast elkaar waar dat kan. Zo niet, fiets achter elkaar. Als inhalen of passeren niet mogelijk is, houd je ruim voldoende afstand tot anderen. Samen voorkomen we een tweede golf van het coronavirus.

Blijf gezond. Denk aan elkaar.

Wij hopen u allen in goede gezondheid weer te zien!

Fietsvierdaagse Hoeven 2021 Hemelvaartsweekend 13 - 14 - 15 - 16 mei, tel. 0165 504848. Postbus 81, 4740 AB Hoeven, info@fietsvierdaagse-hoeven.nl; www.fietsvierdaagse-hoeven.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>