Dorpsquiz evenement. FOTO MARIA GORETTI
Dorpsquiz evenement. FOTO MARIA GORETTI (Foto: scouting Maria Goretti)

Tweede editie van Doevese dorpsquiz

HOEVEN - Dat Scouting Maria Goretti Hoeven niet stil zit in deze tijd, dat is ondertussen wel gebleken uit de tal van creatieve activiteiten die er tot nu toe al georganiseerd zijn door deze vereniging.


De Doevese dorpsquiz is er daar één van. De eerste editie van deze online quiz, georganiseerd door de plusscouts van Scouting Hoeven, was een daverend succes. Bijna 200 Hoevenaren verdeeld over 23 teams streden op afstand om de eer. Omdat het de eerste keer zo gaaf was, en omdat de plusscouts nog steeds vol met ideeën zitten, komt er een vervolg. Op vrijdagavond 29 mei zal de tweede editie plaatsvinden van de Plusscouts Stay@Home2020 online Doevese Dorpsquiz! Dit keer in samenwerking met de winnaars van de vorige keer: de Loeders!

Minder hectisch

Om de avond iets minder hectisch te laten verlopen, zullen er nu net iets minder vragen zijn, iets meer tijd en is de start iets vroeger op de avond. Voor alle quizfanaten, of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid, een must om mee te doen. Op vrijdagavond 29 mei van 20.00-24.00 uur gaan de teams strijden om de winst. Het is dus een avondvullend programma en het belooft weer super leuk te worden.

Op de avond zelf wordt er elk half uur een ronde doorgestuurd in de Quiz WhatsAppgroep. In totaal zijn er 6 rondes, waarvan 1 algemene gastronde van de Loeders, de winnaars van de eerste editie. Ook de doe-opdrachten zullen deze dames voor hun rekening nemen. De laatste ronde wordt om 23.00 uur verstuurd en tussendoor zal er een pauze zijn. Uiterlijk om 24.00 uur worden de antwoorden online ingeleverd. Je mag natuurlijk online overleggen, achterban inschakelen, ouderwets boeken gebruiken en op internet zoeken.

Aanmelden

Om aan te kunnen melden, stel je een online team samen. Qua groepsgrootte is 6-10 deelnemers het handigst, maar het mogen er natuurlijk ook meer of minder zijn. Aanmelden kan tot en met 28 mei door een mail te sturen naar plusscouts@scoutinghoeven.nl. De teamcaptain (18+ jaar) geeft bij de aanmelding door hoeveel personen er in het team zitten en de 3 telefoonnummers voor de QuizApp door. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding.

De Plusscouts van Scouting Hoeven en de Loeders hebben er in ieder geval weer heel veel zin in. Hopelijk zien we jullie online! 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>