Overhandiging van de voucher aan Carl Veeke Tweewielers.
Overhandiging van de voucher aan Carl Veeke Tweewielers. (Foto: Peter Braakmann)

Twee bijzondere acties voor ondernemers in Halderberge

OUDENBOSCH - De Economische Koepel Halderberge (EKH) heeft groen licht gegeven voor twee bijzondere acties voor ondernemers in Halderberge. 


De eerste actie is gericht op consumenten en stimuleert aankopen en bestedingen bij de lokale detailhandel, streekproductenwinkels en horeca. Van 1 juni tot en met 31 augustus dit jaar ontvangt de consument bij de deelnemende bedrijven bij een minimale besteding van 50 euro, twee kortingsbonnen van elk 5 euro. Deze bonnen zijn tot en met 30 november 2020 in te leveren bij de deelnemende bedrijven. Mensen kunnen bij een minimale besteding van 15 euro een bon inleveren. In totaal zijn er 7.000 bonnen beschikbaar.

Financieel advies

De tweede actie is gericht op de lokale MKB bedrijven. Het vinden van extra financiële ruimte is voor bedrijven cruciaal om de crisis te overleven. Dit vraagt in veel gevallen om extra behoefte om het in beeld brengen van de financiële positie van nu en in de toekomst. Ondernemers kunnen zich aanmelden via Ondernemersklankbord Nederland. Na een korte toets worden zij doorgeleid naar één van de vier uitvoerende accountantsbedrijven. Deze bedrijven helpen de MKB bedrijven met financieel advies. Er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd. Het grootste deel van de kosten komt voor rekening van de Economische Koepel Halderberge.

Koop lokaal

Wethouder Thomas Melisse is blij met de snelle acties van de EKH om onze ondernemers een steuntje in de rug te geven in deze moeilijke tijd. "Ik hoop dat veel inwoners van Halderberge gebruik maken van de kortingsbonnen actie. Koop lokaal!”“

De Ondernemerskring Halderberge (OKH) toont zich tevreden met het feit dat haar initiatieven ten tijde van deze crisis snel door de EKH zijn opgepakt en dat niet alleen voor haar leden, maar juist alle ondernemers van Halderberge hiervan kunnen profiteren. 

Ondersteunen

Carl Veeke van Carl Veeke Tweewielers in Hoeven zegt: "Op deze manier kunnen we er met elkaar voor zorgen dat, ook na deze lastige en vervelende periode, ondernemers hun producten en service kunnen blijven aanbieden en zij op hun beurt weer de verenigingen in de gemeente kunnen ondersteunen. Zo houden we samen Halderberge in beweging!"

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures