Foto: Daniëlle Laros-Boere

Vrijwilligers worden verrast met Wensboom-prijzen

HALDERBERGE - Burgemeester Heleen van Rijnbach - de Groot heeft de Wensboom- prijzen uitgedeeld aan twee vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Halderberge. De eerste prijs ging naar het Ziekentridiuüm. Ook het Platform voor Dementie kreeg een prijs uitgereikt. 


Rotaryclub Halderberge – Seppe heeft vorig jaar een Wensboom-actie in de gemeente Halderberge georganiseerd om zo bij te dragen aan het maatschappelijk leven in de gemeente Halderberge dat floreert door vrijwilligerswerk en de vrijwillige inzet van Halderbergse inwoners. 

Boom

De wensboomactie was bedoeld om juist de vrijwilligers een hart onder de riem te steken. De Wensboom stond in november en december 2019 geplant op een tafel in de publiekshal van het gemeentehuis. Men kon in die periode een wens in de boom hangen. Een wens moest bedoeld zijn om het welzijn van inwoners van gemeente Halderberge te verbeteren.

Hapjes

Rotaryclub Halderberge-Seppe heeft twee wensen geselecteerd en woensdag reikte burgemeester Heleen van Rijnbach - de Groot de prijzen uit aan de twee geselecteerde vrijwilligersorganisaties.De eerste ging naar het Ziekentridiuüm in Halderberge. Zij bestaan dit jaar 65 jaar en willen dit gaan vieren door op een woensdagmiddag de eenzame gasten en vrijwilligers uit te nodigen en te ontvangen met luxe hapjes. Door de wensboom kunnen zij hier een mooi feestje van gaan maken.

Kerst

De tweede aan het Platform voor Dementie. Zij organiseren tegen kerst een kerstlunch voor eenzame ouderen, mensen met dementie en hun mantelzorgers. De ruimte die zij hiervoor willen huren, kan worden bekostigd met de donatie van de wensboom.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>