Foto:

Edwin Teunissen van Fit & Gezond: 'Ik denk in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden'

Waar sportscholen in de jaren '90 een zaal met fitnessapparaten vormden, is de sportschool anno 2020 andere koek. De nieuwste apparaten, de laatste trends op het gebied van bewegen... Dat is wat de moderne sporter wil. Fit en Gezond in Oudenbosch gaat nog een stapje verder. Daar zou het woord innovatie zowat op de gevel gehangen kunnen worden.


Eigenaar Edwin Teunissen: "We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en verbetering en omdat kwaliteit het allerbelangrijkste is, moeten we soms creatief zijn om onze ideeën werkbaar te maken. We volgen recente ontwikkelingen, durven te investeren en blijven ons richten op het opleiden van het personeel zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is. Door de ontwikkeling van het personeel zien we de ontwikkeling van Fit en Gezond. Uit een enquête bleek er behoefte te zijn aan online trainingen via Youtube en ZOOM. Daar zijn we direct mee aan de slag gegaan. Ook hebben we geïnvesteerd in een buitenlocatie om in deze tijd voor onze leden een fijne en veilige locatie te creëren, zodat ze ook voor 1 juli weer aan de slag konden." Teunissen wil blijven verbeteren. "We gaan ons YouTube-kanaal uitbouwen ter ondersteuning van de fysiotherapie en ook blijven we doorgaan met de buitentrainingen en het introduceren van nieuwe lessen en concepten." Teunissen is altijd positief en optimistisch."Ik denk in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Persoonlijk haal ik enorm veel inspiratie uit de mogelijkheden die er zijn. Dat zie je ook terug in mijn bedrijf." 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>