Bondscoach van het Nederlands vrouwenteam Sarina Wiegman.
Bondscoach van het Nederlands vrouwenteam Sarina Wiegman. (Foto: )

Bondscoach Sarina Wiegman verrast SC Gastel met driejarig ING-sponsorcontract

OUD GASTEL - Voetbalclub SC Gastel is tijdens een online bijeenkomst met andere voetbalclubs verrast door Sarina Wiegman. De bondscoach van de Oranje Leeuwinnen, en sinds 14 februari van dit jaar ambassadeur meiden- en vrouwenvoetbal, kondigde samen met Steven Sedee, manager sportsponsoring ING, aan dat de voetbalclub een driejarig sponsorcontract krijgt van ING. 


SC Gastel krijgt dit contract omdat zij dit voorjaar een plan heeft ingediend om het meiden- en vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen binnen de eigen vereniging. Op basis van dit voorstel is SC Gastel door de jury geselecteerd als één van de 60 clubs waar ING een sponsorcontract mee aangaat. ING en de KNVB willen zo samen met de clubs het meiden- en vrouwenvoetbal verder professionaliseren en ontwikkelen. 

Structuur

“Een geweldige en sympathieke manier om te horen dat de pitch van SC Gastel is gewaardeerd en dat we de samenwerking met ING aan kunnen gaan", aldus voorzitter Adrie Doomen van SC Gastel. "Met het sponsorgeld gaan wij een goede structuur aanbrengen door het faciliteren van trainers en bestuurders. Mede daardoor willen wij ons als club verder door ontwikkelen in het meiden- en vrouwenvoetbal."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>